1

2

3

4

Hvilken slags produkter bruger I?


Vi bruger produkter fra bla. Eulenspiegel selskab i Tyskland, de har specialiseret sig i netop at producere facepainting farver. Farverne er stærkt pigmenterede og derfor rige farver, som sikrer en høj opacitet og en let påføres huden. Eulenspiegel professionelle make-up farver har ingen animalske ingredienser (veganske) og er dermatologisk testet for hud kompatibilitet, men ikke på dyr. De er vandopløselige og maling tørrer hurtigt på huden og er derfor let at bruge. På den anden side er de anvendte farver let fjernes med vand og sæbe. Farverne er Gluten-Free og er velegnet til allergi cøliaki. De indeholder ingen parfume, uden parabener og make-up indeholder ingen parabener og ingen PAH'er (polycykliske aromatiske kulbrinter). Samt har vi købt farver fra et proffesionelt Facepaintshopi Holland, Mærkerne er: Diamond FX, TAG Body Art, og GLOBAL color facepaint som også er godkendt facepaint farver uden parabener og uden parfumer .

Hvor mange børn kan I male på en time?


I gennemsnitet kan vi male mellem 13-20 børn i timen. Det afhænger af, om det er en fuld maske eller bare en lille motiv på kinden.

Kan jeg få min baby malet?

Børn under 3 år fraråder vi at blive malet i ansigtet. Vi vil dog gerne male et lille motiv på armen. Vi ønsker at alle børnene får en god oplevelse .

Hvilke områder i Danmark dækker I?


Vi dækker hele Danmark. Naturligvis vil der blive påregnet evt. broafgift, hvis I bor på Sjælland, da vi alle pt. bor i Jylland. Men hvis I bestiller flere ansigtsmalere af gangen, kører vi sammen i en bil og derved spares der udgifter til broen og kørsel.


Ofte stillede spørgsmål